Zorgaanbieders

Zorgkantoor Friesland is verantwoordelijk voor de uitvoering van de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten) in Friesland. Het zorgkantoor maakt afspraken met verschillende zorgaanbieders die in Friesland gehandicaptenzorg leveren.

Heeft u een indicatie?

Als u een indicatie heeft ontvangen van het Centrum Indicatiestelling Zorg(CIZ) of het Bureau Jeugdzorg (BJZ), dan heeft u recht op AWBZ-zorg. U kunt uw voorkeur voor een bepaalde instelling doorgeven aan het CIZ/BJZ en wijzigingen aan het zorgkantoor.

Hulp bij keuze zorgaanbieder

Zorgkantoor Friesland wil u graag helpen bij het zoeken naar een zorgaanbieder die bij u past. Ook als u uw keuze voor zorgaanbieder wilt wijzigen. Neem contact op met Zorgkantoor Friesland, telefoonnummer: (058) 291 36 66 ( bereikbaar van 08:30 tot 12:00 uur) of stuur een e-mail naar wachtlijst@defriesland.nl.

Vind uw zorgaanbieder

Heeft u een persoonsgebonden budget (PGB) aangevraagd? Dan kunt u zelf met het geldbedrag zorg en begeleiding inkopen. U maakt dan zelf afspraken met zorgaanbieders. Als u Zorg in Natura (ZIN) wilt ontvangen, kunt u gebruik maken van “Vind uw zorgaanbieder”. Hiermee kunt u snel en eenvoudig een zorgaanbieder vinden die bij uw zorgwens past.

Meer...
Print
Ga naar Vind uw zorgaanbieder
Disclaimer Privacy Cookies © 2011 Zorgkantoor Friesland