Inkoop onafhankelijke cliƫntondersteuning

Zorgkantoren contracteren onafhankelijke cliëntondersteuning. Clientondersteuners helpen cliënten de eigen regie te versterken zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken over de zorg. Wij lichten graag toe hoe Zorgkantoor Friesland onafhankelijke cliëntondersteuning contracteert.

Zorgkantoren contracteren onafhankelijke cliëntondersteuning voor 2021

Clientondersteuners helpen cliënten de eigen regie te versterken zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken over de zorg. Wij lichten graag toe hoe Zorgkantoor Friesland onafhankelijke cliëntondersteuning contracteert voor 2021. We werken hierin samen binnen Zilveren Kruis Zorgkantoor. Lees hoe we samenwerken op de website van Zilveren Kruis Zorgkantoor.

Inkoopkader en overeenkomst 2020

Zorgkantoren vinden het belangrijk dat organisaties die onafhankelijke cliëntondersteuning bieden voldoen aan (kwaliteits)eisen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over deskundigheid op het gebied van cliëntondersteuning van de doelgroepen en toegankelijkheid voor cliënten. In het inkoopkader 2018-2020, het Addendum 2020 en de overeenkomst zijn deze eisen nader ingevuld.

Ga naar de inkoopdocumenten 2020 onafhankelijke cliëntondersteuning

Heeft u een andere vraag?

Bel met ons

058 291 38 27

Maandag t/m vrijdag
8.00 - 17.00 uur

 

Mail ons

Uw vraag, opmerking of documenten stuurt u via ons contactformulier.

Naar het contactformulier