PGB Portaal

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het pgb zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Via het portaal gaat dit eenvoudiger, sneller en zo worden fouten voorkomen.

Inloggen PGB Portaal op mijnpgb.nl

Zo werkt het

Op mijnpgb.nl staat stap voor stap uitgelegd hoe het nieuwe PGB Portaal werkt voor budgethouders en vertegenwoordigers. U vindt er ook uitleg over wat er verandert voor iedereen die nieuw is in het PGB Portaal. Bekijk de uitlegvideo’s of bekijk onze handleiding PGB Portaal (pdf, 489 KB). Inloggen in het PGB Portaal doet u veilig met uw DigiD.

Eén persoon beheert het pgb in het PGB Portaal

Er is één persoon die in het PGB Portaal zorg declareert, zorgovereenkomsten indient en wijzingen doorvoert. Zo is het voor u en voor ons duidelijk wie (namens u) wijzigingen regelt in het PGB Portaal en wordt het pgb goed, duidelijk en overzichtelijk beheert. Vul het formulier 'Gegevens vertegenwoordiger PGB Portaal' in om uw vertegenwoordiger toegang te geven. Heeft u meerdere vertegenwoordigers? Spreek dan af wie toegang krijgt. Alle (wettelijke) vertegenwoordigers moeten hiervoor toestemming geven door het formulier te ondertekenen.

Sommige budgethouders kunnen nog geen gebruik maken van het PGB Portaal

Vanwege technische redenen kunt u soms geen gebruik maken van het PGB Portaal. Wij informeren u wanneer u wel gebruik kunt maken van het PGB Portaal. Twijfelt u of u het PGB Portaal moet gebruiken? Neem dan gerust contact op met ons.