Advies bij het vinden van een zorgaanbieder

Zoekt u een zorgaanbieder? U kunt terecht bij de online zorgzoeker voor zorgverleners die een contract hebben. Of u neemt contact met ons op voor advies op maat. Samen vinden we de zorgverlener die het beste past bij uw situatie.

Vind zorgaanbieders in de Zorgatlas

In de Zorgatlas vindt u alle zorgaanbieders met wie wij afspraken hebben. U kunt zoeken op postcode voor een zorgaanbieder dichtbij. Of op uw indicatie om een zorgaanbieder te vinden die bij uw situatie past. Ook als u nog geen indicatie van het CIZ heeft kunt u de zorgzoeker gebruiken.

U vindt er zorgaanbieders op gebied van:

  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Thuiszorg
  • Verpleging en verzorging

Naar de Zorgatlas

Vraag onze cliëntondersteuners om advies

Iedereen die recht heeft op langdurige zorg uit de Wlz kan hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Ook voor het vinden van de juiste zorgaanbieder. Onze cliëntondersteuners denken met u mee. Over hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past goed kunt regelen. Zo kunt u bewuste keuzes maken over uw zorg.

Een cliëntondersteuner staat los van alle partijen. En betrekt waar mogelijk uw sociale netwerk bij het zoeken naar oplossingen op maat. Denk aan bijvoorbeeld uw familie, mantelzorgers en vrijwilligers. De cliëntondersteuner kent het zorgaanbod in uw buurt. En cliëntondersteuning is gratis voor u.

Lees meer over cliëntondersteuning

Bel voor advies

We helpen u graag verder. Bel ons op (058) 291 38 27. Of vul ons contactformulier in.

Neem contact met ons op